--- title: "Sådan opsættes din bruger, så du får en tidsregistrerings pop-up, når du lukker en sag i BC" slug: "sådan-opsættes-din-bruger-så-du-får-en-tidsregistrerings-pop-up-når-du-lukker-en-sag-i-bc" updated: 2025-10-10T09:47:14Z published: 2025-10-14T14:11:56Z canonical: "docs.abakion.com/sådan-opsættes-din-bruger-så-du-får-en-tidsregistrerings-pop-up-når-du-lukker-en-sag-i-bc" --- > ## Documentation Index > Fetch the complete documentation index at: https://docs.abakion.com/llms.txt > Use this file to discover all available pages before exploring further. # Sådan opsættes din bruger, så du får en tidsregistrerings pop-up, når du lukker en sag i BC Tidsregistrerings pop-up opsættes pr. bruger i **Brugeropsætning**. Marker kolonnen **Tidsreg. Pop-up ved sagskort** for de brugere, der ønsker beskeden: ![](https://cdn.document360.io/b53c92b4-6b2d-4730-b8fc-fa2e7b107470/Images/Documentation/image(174).png) Hver gang et sagskort lukkes kommer beskeden: “*Ønsker du at tidsregistrere”* ![](https://cdn.document360.io/b53c92b4-6b2d-4730-b8fc-fa2e7b107470/Images/Documentation/image(175).png) Vælges **Ja**, åbnes tidsregistreringsbilledet, og der indsættes en linje for sagen. Hvis der samtidigt er registreret en timer på sagen, er det timerens oplysninger, der overføres til tidsregistrering. ![](https://cdn.document360.io/b53c92b4-6b2d-4730-b8fc-fa2e7b107470/Images/Documentation/image(176).png) Vælges **Nej**, bliver eventuelle Timere liggende på sagen, og kan senere startes igen, overføres til tidsregistrering eller slettes.